KLIK-KLIK

member diari ku...

Saturday, 2 February 2013

JOM JOIN SEGMEN blog kesayangan : BLOG COKLATEYES

salam semua..

Pagi ni cyma bw and jumpa segmen ni kat hanida moss n decide nak join n support gak blog innanie..

ni 1st segmen yang cyma join

so geng semua jom follow segmen ni gak k..

syarat2 dia senang je..

1.  kena follow blog innanie & like FB dia  - done
2. Wajib letak blog dia kat dalam blog list - done
3. buat entry untuk jemput geng-geng blogger yang lain  -done
4. and last sekali tinggalkan jejak kasih sayang korang kat kotak komen untuk segmen ni..-done

senang je kan...so pe lagi jom kite ramai2kan segmen ni...

7 comments:

  1. We are in the same family :D
    Coklat Daim :D

    http://www.tengkuiji.my/2013/02/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini. terima kasih join segmen :)
    teruskan menyokong BCE ye :)

    love you!

    ReplyDelete
  3. hye,, kita sefamily,, family daim,, nice to know this blog,, hehe

    ReplyDelete
  4. Datang jalan-jalan ke sini.. ^_^. selamat malam bagi yang sudah terlena tidur.

    http://www.lokmanramli.my/

    http://semangataku.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

    ReplyDelete
  6. salam...! :)deno datang dari segmen blog kak coklateyes ^_^ btw, deno FOLO sini! jom? hehe

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

    ReplyDelete

List LEPAK diari buruk