KLIK-KLIK

member diari ku...

Thursday, 7 February 2013

Masih SEmangat!!!

Khamis yang menenangkan!!!

esok last keje!!!
pastu leh cuti panjang...
Yela kan musim perayaan cam ni walaupun aku tak de keturunan @ darah cina tapi excited la kan nak raya.. sebenarnya excited nak cuti 
bila tengok alid si cinta hati tu dapat cuti seminggu straight...peeh jeles betul ar..
tp ok gak ar..cyma pun cuti sampai Selasa...xde hal la kan..lame gak..
lagi pun pening la dok umah lama2..Kalu g ke mana2 @ bejalan syok gak...
tengok la..nak pujuk si alid tu bawak cyma bejalan...
dia tu kalu bab bejalan ada sikit mls..tp kalu pat mancing @ bola dia laju je..hehehe
sekarang consentrate nak buat keje...agak byk la kan..sebab audit dah pun call tanya account 2012..
cyma still kene review lagi..baru leh antar..

3 comments:

  1. semangat2...kila pon semangat nie. Tinggal besok je lagi, lepas tu hooorayy~~

    ReplyDelete
  2. Blogwalking Sini . Follow Blog Saya Kalau Sudi :)

    www.cikfie.com

    ReplyDelete

List LEPAK diari buruk