KLIK-KLIK

member diari ku...

Tuesday, 26 February 2013

PERIHAL BR1M

sana sini semua orang sibuk citer pasal BR1M...
cyma pun pe lagi dok menyibuk la gak kan...
pada sesape yang belum mohon lagi tu...cpt2 peluang masih terbuka..
kat sini cyma link kan page untuk mohon : MOHON ONLINE BR1M
senang je..isi borang tersebut dan hantar..
kena la pastikan anda layak dan memenuhi syarat  k..
bagi yang x layak...xpe la kan mungkin bukan rezeki.

Tarikh akhir permohonan : 15 MAC 2013..masih ada masa lagi ni..

sumber: google
bagi yang da terima dan dah pun cashkan anggap lah bantuan ni sebagai bonus daripada kerajaan..
gunakanlah dengan cermat dan untuk tujuan yang berfaedah..

p/s : TERIMA KASIH PM..

1 comment:

List LEPAK diari buruk