KLIK-KLIK

member diari ku...

Tuesday, 12 February 2013

MEMULAKAN TUGAS

wahhhhhhhh..pejam celik pejam celik dah pun hari selasa.. dan cyma dah pun start kerja hari ni... Jalan raya still sunyi lagi. ye la hari ini masih cuti umum untuk johor..tp untuk company cyma just amik 1 ari je public holiday...

mesti syok kan untuk geng blogger yang bercuti panjang.. terutama yang berkerja di Company owner Chinese..confirm cuti seminggu sehingga mgu depan kan?? macam alid..syok melingkar kat umah yek...lagi2 johor tengah musim hujan macam ni..

walau apapun perasaannya...KERJA tetap KERJA...
banyak kerja yang menanti cyma atas meja...Start untuk memeningkan kepala..heheheh

p/s : selamat kembali bertugas kepada sesiapa yang da start keje hari ni..sama2 lah kita majukan company..benefit untuk kita pasti ada nnt..hehehe




5 comments:

  1. saya kerja esok, tp maybe dpt half day hehe :p

    ReplyDelete
  2. selamat memulakan tugas.. hehe.. smoga lebih proaktif dan efisien :)

    ReplyDelete
  3. dah keje? alahai..kejapnyee cuti..hehe..college farah cuti seminggu.. isnin next week baru start class balek :D

    ReplyDelete

List LEPAK diari buruk